Tuesday, January 19, 2010

Blog untuk rujukan para Ibu



Klu nak tips & panduan berguna untuk para ibu, korang boleh la lawat and klu sudi boleh lah follow ->
http://panduansusuibu.blogspot.com

ceh!! actually tu la blog baru mamaismeth.. walaupon mamaismeth ni bukan fasih sgt dlm dunia bloging ni, tapi demi baby mamaismeth dan baby2 yg lain, mamaismeth redah jer utk create satu blog khas untuk rujukan mamaismeth and para ibu2 yg lain..
article yg mamaismeth rasa berguna, tak kira dr mana mamaismeth dapat, mamaismeth akan abadikan dlm blog tu sebagai rujukan mamaismeth di masa akan datang..
so untuk para ibu2 sudi2 kan la follow blog mamaismeth tu yer..

Tq..

No comments:

Post a Comment

 
Copyright 2009 Blog untuk Ismeth... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree