Saturday, January 23, 2010

Ismet dah baca buku

video
I'm Reading!!

Dengan penuh perhatian Ismet membelek buku cerita..

7 comments:

KELLY910 said...

so clever... bulat mata dia baca buku.. cute jek..

mamaismeth said...

hehe.. tq kelly910.. ye lah...klu dah pegang buku tu, org keliling pun ismeth x peduli lg.. mudah2an Ismeth membesar sebagai anak yg cerdik..

Lady of Leisure said...

ala comelnya dia pegang buku tu ada gaya hihi...

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

cutenye membaca dgn mata bolat..cute cute

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

hai mamaismet, umisofie here....seronok tgk ismet. hobi ismet membaca yer... apapun, saya follow awak sekarang.

mamaismeth said...

saya pun terkejut tengok gaya dia Lady of Leisure..pastu Mama Miya,bukan jer mata bulat, mulut dia pun akan muncung ke depan sambil keluarkan mcm2 bunyi mcm betul2 sedang membaca..
tq umisofie, saya pun sedang follow awak..ismet memang suka sgt klu saya bagi buku kat dia mcm sofie jugak..hehe..

L@n@ said...

ehehe.. geramm tgk mata dia.. bulat nengok buku tuh..

tag tulisan tangan kidal aku

Post a Comment

 
Copyright 2009 Blog untuk Ismeth... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree